Obavijesti Video Pretražite Navigacija
putno osiguranje

Ma tko treba putno osiguranje!

PR
PR Foto: PR
Sigurno poznaješ barem jednu osobu koja ne vjeruje u putno osiguranje. To su ljudi koji žive punim plućima te bez problema potroše godišnju plaću za panoramsku vožnju helikopterom spasilačke službe i hitnu operaciju nakon nezgode na skijaškoj stazi u Austriji. Tebi ipak preporučujemo da troškove zdravstvenog osiguranja u inozemstvu prepustiš Allianzu.

PR PR (Foto: PR)

Razne su situacije kad ti putno osiguranje može spasiti odmor, a jedna od njih je zubobolja. Kad zaboli zub, napravit ćeš sve što treba, po bilo kojoj cijeni, samo da bol prestane. To što hitna stomatološka intervencija može premašiti ukupan trošak tvojeg vikenda u Londonu nešto je o čemu ćeš razmišljati poslije. Uz putno osiguranje uopće se ne opterećuj neplaniranim troškovima nego uživaj na putu.

PR PR (Foto: PR)


Osiguranje od privatne odgovornosti obvezno je na nekim europskim skijalištima jer pokriva štetu ili ozlijede koje nekomu naneseš pri skijanju. Slično je kao osiguranje od automobilske odgovornosti pa će se osoba koju nehotice ozlijediš ili joj uništiš neku vrijednost umjesto od tebe naplatiti od tvojeg osiguranja. Ovo osiguranje vrijedi i za sve ostale situacije kad se amaterski baviš sportom, a ista polica pokriva sve članove tvoje obitelji koja živi na istoj adresi kao i ti te tvojeg kućnog ljubimca.

PR PR (Foto: PR)


Vjerujemo da ti je sad jasnije čemu služi putno osiguranje.


Kupi godišnju policu putnog osiguranja u pola cijene – za 36,50 eura (275 kn) samo do 28. veljače kod svojeg Allianz zastupnika, na www.allianz.hr, u svim poslovnicama Zagrebačke banke ili on-line bankarstvom putem mobilne aplikacije (m-zaba).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene