Šveđanin je kasnije kazao da se samo šalio (FOTO: Screenshot)
Šveđanin je kasnije kazao da se samo šalio (FOTO: Screenshot)

Amerikanci su u izbornoj noći srušili stranicu kanadskog ureda za imigraciju, u jednom trenutku na toj ih je adresi bilo sto tisuća!


Umjesto da sa strane šutke promatra razočaranje mnogih Amerikanaca time što je Donald Trump izabran za predsjednika, 30-godišnji Šveđanin Gustav Hallén odlučio je iskoristiti priliku i baciti se u poduzetničke vode.

Na internetskom servisu eBay ponudio je svoju ruku (uz nju ide i državljanstvo, op.a.) za 50 tisuća američkih dolara (345 tisuća kuna), ali je ostao kratkih rukava jer su mu administratori stranice ubrzo uklonili oglas.

Hallen, inače fotograf i instruktor surfanja, kasnije je izjavio da oglas nije bio ozbiljan i da je njime samo htio nasmijati prijatelje na društvenim mrežama, ali se čini da bi se iz njegove šale moglo izroditi nešto ozbiljnije.

Samaca diljem svijeta ima napretek, a očajnih Amerikanaca željnih odlaska u drugu državu poprilično. U tom kontekstu podsjetimo da su u izbornoj noći srušili stranicu kanadskoga ureda za imigraciju, odnosno da ih je u jednom trenutku na toj adresi bilo čak stotinu tisuća! 

Pogledajte u nastavku kako je izgledao Hallenov oglas, a i ne recite dvaput da Šveđanina ne bi zaintrigirala kakva kolegica surferica s kalifornijskih plaža da mu se javila. Malo sutra bi tada tvrdio da je sve bila samo šala.