Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eto kombinacije

Jedinstvena prilika za brak i zaradu: Udomite i vi Amerikance koji bježe glavom bez obzira od Trumpa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanci su u izbornoj noći srušili stranicu kanadskog ureda za imigraciju, u jednom trenutku na toj ih je adresi bilo sto tisuća!

Umjesto da sa strane šutke promatra razočaranje mnogih Amerikanaca time što je Donald Trump izabran za predsjednika, 30-godišnji Šveđanin Gustav Hallén odlučio je iskoristiti priliku i baciti se u poduzetničke vode.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Na internetskom servisu eBay ponudio je svoju ruku (uz nju ide i državljanstvo, op.a.) za 50 tisuća američkih dolara (345 tisuća kuna), ali je ostao kratkih rukava jer su mu administratori stranice ubrzo uklonili oglas.

Hallen, inače fotograf i instruktor surfanja, kasnije je izjavio da oglas nije bio ozbiljan i da je njime samo htio nasmijati prijatelje na društvenim mrežama, ali se čini da bi se iz njegove šale moglo izroditi nešto ozbiljnije.

Samaca diljem svijeta ima napretek, a očajnih Amerikanaca željnih odlaska u drugu državu poprilično. U tom kontekstu podsjetimo da su u izbornoj noći srušili stranicu kanadskoga ureda za imigraciju, odnosno da ih je u jednom trenutku na toj adresi bilo čak stotinu tisuća! 

Pogledajte u nastavku kako je izgledao Hallenov oglas, a i ne recite dvaput da Šveđanina ne bi zaintrigirala kakva kolegica surferica s kalifornijskih plaža da mu se javila. Malo sutra bi tada tvrdio da je sve bila samo šala. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene