Spavaća soba je mjesto gdje niti jedan muškarac ne želi „podbaciti“, već uvijek biti siguran u sebe i znati da u njegovom naručju uživa zadovoljena žena – svaki put

Galerija


 Osjećati ponos zbog ekstaze koju je baš on u njoj probudio. Međutim, danas se muškarci moraju - osim s godinama - boriti i sa stresom, brigama i umorom što često djeluje kao „blokator“ na putu do prave strasti i užitka.

Vezani članci PR Otkrivena dugo skrivana tajna koja muškarcima vraća moć u krevetu Alpha Strong Nikad moćniji u krevetu

Ali od sada – zahvaljujući novoj Alpha Strong formuli - niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe. Svojom jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata Alpha Strong brzo i učinkovito podiže "vitalnost“ i produljuje izdržljivost svakog muškarca.

PR
PR

Jedinstvena i 100% prirodna formula Alpha Strong tableta sastoji se isključivo od biljnih ekstrakata najviše kvalitete s dokazanim djelovanjima.

Upravo je zato Alpha Strong proizvod koji ne morate svakodnevno uzimati tjednima ili mjesecima kako bi osjetili njegovo djelovanje. Dovoljno je samo jednu tabletu otopiti u ustima (prvih nekoliko minuta), a njen učinak počinje se osjećati već nakon 15 minuta, a traje u prosjeku od šest pa čak do 12 sati

Premium kvalitetu Alpha Stronga potvrđuje i činjenica da je u Hrvatskoj i regiji do sada prodano više od 30 tisuća kutija, a prodaja i dalje raste iz tjedna u tjedan. Alpha Strong ne sadrži nikakve kemijske dodatke ili sporne tvari koje se mogu pronaći u sličnim proizvodima lošije kvalitete i koji mogu izazvati snažne i neugodne nuspojave.

Pakiranje s dvije Alpha Strong tablete možete kupiti u svim boljim hrvatskim ljekarnama bez recepta, a možete ih brzo i jednostavno, uz sve vrste plaćanja, naručiti i putem interneta ili putem telefona na broj 098 389 149.Svaka internetska ili telefonska narudžba bit će isporučena brzo u roku tri radna dana u diskrentnom pakiranju bez oznaka na području cijele Hrvatske.

PR
PR
 

Za svaku kupljenu kutiju Alpha Stronga u svim FARMACIA ljekarnama dobivate i popust od 50 posto na G-Sense, prvi preparat na hrvatskom tržištu posebno stvoren samo za žene. G-Sense iznimno djelotvorno povećava libido, pridonosi opuštanju i omogućava intenzivniji osjećaj zadovoljstva. Više o G-Sense preparatu možete saznati na www.g-sense.hr