Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'U Bibliji stoji da će to vidjeti svi'

'Isusov povratak pratit ćemo preko mobitela, a prenosit će ga i društvene mreže'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utjecajni američki pastor Franklin Graham vjeruje da će Kristov povratak moći pratiti svi koji to žele - putem mobitela i da će praćenje tog događaja preuzeti sve društvene mreže, od Facebooka do YouTubea.

'U Bibliji je zapisano da će Kristov povratak' vidjeti svi te 'da će on sići s neba', objasnio je Graham u intervjuu koji će u nedjelju objaviti američka tv-mreža ABC. 'Kako će ga svi uspjeti istodobno vidjeti? Ne znam, osim ukoliko svi u jednom trenutku ne uzmu svoje mobilne telefone, aktiviraju opciju fotografiranja i potom njegove fotografije pošalju u svijet', smatra Franklin Graham, čiji je otac Billy bio jedan od pionira televizijskog evangelizma u SAD-u.

'I društvene mreže mogle bi odigrati značajnu ulogu' tijekom tog događaja, kazao je, istaknuvši kako su Facebook, Twitter i YouTube početkom godine učinkovito poslužili Arapima da izraze nezadovoljstvo i organiziraju pobune u svojim zemljama.

'Pogledajte što se dogodilo u Libiji ili u Egiptu. Mobitelom su snimali događaje na ulicama i potom ih 'postavljali' na YouTube. Svi su odmah mogli vidjeti sve što se ondje događalo.' (Hina)

Pročitajte i ovo Stigli prvi BBB - 1 Kakva farsa Mogu li pristigli Boysi na derbi s Hajdukom? "Dinamo čeka da policija povuče prvi korak, a policija prikuplja informacije" Slika nije dostupna U njega bio umotan Isus Krist? Znanstvenici dokazali: Torinsko platno nije krivotvorina!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene