Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Utjecajni američki pastor Franklin Graham vjeruje da će Kristov povratak moći pratiti svi koji to žele - putem mobitela i da će praćenje tog događaja preuzeti sve društvene mreže, od Facebooka do YouTubea.


'U Bibliji je zapisano da će Kristov povratak' vidjeti svi te 'da će on sići s neba', objasnio je Graham u intervjuu koji će u nedjelju objaviti američka tv-mreža ABC. 'Kako će ga svi uspjeti istodobno vidjeti? Ne znam, osim ukoliko svi u jednom trenutku ne uzmu svoje mobilne telefone, aktiviraju opciju fotografiranja i potom njegove fotografije pošalju u svijet', smatra Franklin Graham, čiji je otac Billy bio jedan od pionira televizijskog evangelizma u SAD-u.

'I društvene mreže mogle bi odigrati značajnu ulogu' tijekom tog događaja, kazao je, istaknuvši kako su Facebook, Twitter i YouTube početkom godine učinkovito poslužili Arapima da izraze nezadovoljstvo i organiziraju pobune u svojim zemljama.

'Pogledajte što se dogodilo u Libiji ili u Egiptu. Mobitelom su snimali događaje na ulicama i potom ih 'postavljali' na YouTube. Svi su odmah mogli vidjeti sve što se ondje događalo.' (Hina)

Vezani članci Slika nije dostupna Gradi novu Noinu Arku jer mu je Bog tako rekao! Slika nije dostupna Tvrde da su otkrili Isusovu grobnicu!