Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne ide mu matematika

Indijka ostavila mladoženju jer nije znao koliko je 15+6

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je nevjesta na sjeveru Indije otišla s vlastitoga vjenčanja jer mladoženja nije uspio riješiti običan matematički zadatak sa zbrajanjem, objavila je u petak policija.

Incident se dogodio u srijedu u selu u okrugu Kanpuru u državi Uttar Pradeshu. Žena je mladoženji rekla da zbroji 15 i šest, a kad je on došao do rezultata 17, ona je otkazala vjenčanje.

Pročitajte i ovo Leopard Viralna snimka VIDEO Dječaku u ured ušetala velika zvijer, fantastična reakcija spasila mu život Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika

"Djevojka je očito sumnjala da je mladoženja nepismen i na opće iznenađenje postavila mu to pitanje usred vjenčanja", rekao je Pradeep Kumar, lokalni policajac u selu Karerampuru.

Mislila da će ovime odbiti muškarce, ali dogodilo se upravo suprotno

"Incident je izazvao metež. Obitelj mladoženje pokušavala je nevjestu nagovoriti da se vrati, ali ona ne popušta", dodao je.

Većina indijskih brakova ugovorena je, osobito u selima, a mladoženja i nevjesta ne poznaju se brije braka.

Otac nesuđene nevjeste rekao je za Times of India da im je obitelj mladoženje lagala o njegovu obrazovanju. "Svaki pučkoškolac mora moći riješiti tako jednostavan zadatak", rekao je Mohar Singh.

"Situacija je za sve nas veoma nezgodna jer smo obavili sve pripreme, a to je i pitanje socijalnog prestiža. Prevareni smo", dodao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene