Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme je za udaju

Mislila da će ovime odbiti muškarce, ali dogodilo se upravo suprotno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka koju su roditelji odlučili udati pokušala je osujetiti njihov plan.

'Nisam materijal za ženidbu. Nosim naočale i izgledam čudno. Nisam ženstvena. Nikad neću imati dugu kosu. Mrzim masalu i dramu, ne volim TV. Ne čitam.'

Ovo je brutalno iskreni CV 23-godišnje Indijke kojoj su roditelji kreirali profil na jednoj internet stranici za upoznavanje kako bi joj pronašli muža. Indhuja Pillai iz Bangalorea nije bila zadovoljna s onim kako su je opisali, pa je na stranici 'oženi Indhuju' napisala svoj pravi životopis.

Osim vjerodostojnog opisa sebe, napisala je i što želi od budućeg supruga: treba imati bradu, strast za putovanjima, a dodatne bodove dobit će onaj koji - ne voli djecu, ima dobar glas i u stanju je voditi razgovor duže od 30 minuta.

Njezin je post imao 250 tisuća pregleda, a već je dobila i 30 ponuda za brak, piše Independent.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija u Punjabu Djevojčica (10) umrla nakon što je pojela tortu na svojem rođendanu: "Rekla je da je jako žedna. Tijelo je bilo sve hladnije" Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene