Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HRVATSKA LUTRIJA

I u ovome smo zajedno!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je 2020. godina jedna od onih koju cijeli svijet pokušava što prije zaboraviti, ona nas je prije svega podsjetila na ono što je najbitnije i zajedničko svima – zdravlje, odgovornost, pomaganje, briga za druge.

 Nakon razornog potresa na području Banovine, cijela Hrvatska je još jednom pokazala nevjerojatno zajedništvo i solidarnost, a Hrvatska Lutrija je na račun Državnog proračuna za donacije u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“ donirala 500.000 kuna za zbrinjavanje i pomoć ljudima te saniranje šteta.

Na nama je da vlastitim primjerom potaknemo ono najbolje u ljudima: bezrezervnu spremnost da pomognemo. S nadom u bolje sutra, imamo samo jednu želju – da u novoj godini ostanemo zajedno jer samo tako možemo činiti čuda.

Pročitajte i ovo Ilustracija statistike za 2023. Hrvati prošle godine osvojili milijune! Evo koja igra na sreću im je bila najunosnija Ilustracija tajna uspjeha Sretni igrači podigli više od 200.000 eura u Lutriji: Jedan kaže da nije nikome rekao, ali zna se otkud je

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene