Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spektakularni prizori

Hrvatska zastava OBASJALA vrh Empire State Buildinga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvati brane boje svoje države u Londonu, ali za to vrijeme New York im odaje počast tako što je osvjetlio vrh jedne od najpoznatijih zgrada svijeta u boje hrvatske zastave.

Svaki dan na vrhu Empire State Buildinga, jednom od simbola New Yorka, izmjenjuju se boje, koje simboliziraju zastave država koje sudjeluju na Olimpijskim igrama u Londonu.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Slika nije dostupna završio u pritvoru Britanac (20) došao kod nas na odmor pa u Vukovaru zapalio hrvatsku zastavu

Tako je u ponedjeljak Empire State Building zidove svoje sjeverne strane, led lampama obojao u crvenu, bijelu i plavu, boje koje krase hrvatsku zastavu. U isto su se vrijeme na zapadnoj strani prikazivale boje japanske zastave, na južnoj boje Južnoafričke Republike, dok je istočna strana bila obasjana bojama Egipta.

>> Empire State Building stavljen na prodaju

Ovi spektakularni prizori mijenjaju se svaki dan i time odaju posebno priznanje svakoj zemlji sudionici Olimpijskih igara i njenim sportašima, koji su svojim trudom, talentom i odricanjem zaslužili braniti boje svoje zastave. Slike svih zastava su postavljene na službenoj Facebooj stranici Empire State Buildinga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene