Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvati, jeste li spremni za sadržaj 18+?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Web::Klinika ordinira 14.11. u sklopu konferencije o internetskom marketingu, Weboo 18+. Terapija kreće posjedanjem u mekanu, veliku fotelju, a od svakodnevnog stresa liječimo vas koktelom znanja, smjeha i novih poslovnih ideja sa svjetskog tržišta!

Ovo možete doživjeti samo na konferenciji o internetskom marketingu Weboo 18+ na koju dolazite 14.11. u Hypo centar. PRIJAVITE svoj dolazak plaćanjem participacije u iznosu od nevjerojatnih 800 kuna jer mi radimo za dobrobit web zajednice i svih vas! Studenti imaju poseban tretman plaćanjem simboličnih 100 kuna, a svoj dolazak PRIJAVLJUJU uz pomoć Indeksa ili Iksice!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 18+ radova, a samo 3 najbolja! Slika nije dostupna Previše trošenja na kampanje i nedovoljno uspjeha u online kampanjama

Mobile, social i design teme su o kojima će vam na konferenciji 14.11. pričati predavači okrunjeni Google certifikatima, titulama TOP5 predavača, profesionalci koji predaju sa žarom i željom da naučite, oni koji do vas nesebično prenose najnovije trendove u segmentu web poslovanja.

Marketinške agencije, prodajni kanali, mjerenje uspješnosti, dizajn, društvene mreže teme su stručnih predavanja koje obrađujemo tijekom cijelog konferencijskog dana na kojemu možete sudjelovati svojim pitanjima, prijedlozima, primjerima, ali i oštrim kritikama.

Masterweb natječaj

Natječaj je otvoren samo do 30.10., a želite li ponijeti lentu najboljeg izvođača za stvaralački i izvedbeni dojam online marketinške kampanje u kategoriji 'Web marketing kampanja 2013', trkom se PRIJAVITE i budite možda baš vi pobjednik kojeg ćemo prozvati u revijalnom tonu na samoj konferenciji.

Tko je za mjerenje, oglašavanje i optimizaciju?

Drugi konferencijski dan, 15.11. priprema 3 SUPER Web::Edukacije s naprednim znanjima koje održavamo isključivo u malim grupama s individualnim pristupom svakom polazniku i njegovim primjerima i pitanjima.

1.) SUPER Analytics

Ove godine Google izbacuje stari i ubacuje novi Google Analytics koji se zove Universal Analytics. Gdje će se sada nalaziti vaši izvještaji? Kako izgleda novo Admin sučelje za Google Analytics? Što je to ABC princip? Dođite po odgovore na seminar Damira Podhorskog, jednog od najboljih u svijetu web analiza.

2.) SUPER AdWords

Želite li naučiti iz iskustva temeljenog na 14 milijuna klikova i bezbroj učinjenih grešaka, evo seminara za vas kojeg vodi Google AdWords trener Miroslav Varga koji kaže: 'Najjeftinije je učiti na tuđim greškama.'

3.) SUPER SEO

Ako trebate kvalitetan SEO za vas ili vašeg klijenta, osiguravamo vam stratešku prednost na sve zagušenijem tržištu internet prostoru. Siniša Gavrilović vodi predavanje u maloj grupi te vam kroz svoju svakodnevnu teoriju u praksi pokazuje moćan alat s kojim ćete biti na prvom mjestu.

PRIJAVITE SE za SUPER Web::Edukacije, naučite više od drugih i unovčite svoje stečeno znanje!

Medijski pokrovitelji: tportal.hr, Dnevnik.hr, Net.hr, Monitor.hr, Forum.hr, CISEx, Poslovni turizam, Idemvan.hr i Infotrend. Regionalni medijski pokrovitelj: Netokracija.com.

Organizacijski sponzori: Web Marketing Akademija, Promosapiens, Imperito, Meblo, Web::Edukacija, Avalon, Marketing Odjel, Euroart93, Ponuda dana, Obrt Jagoda, kava Dallmayr.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene