Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Previše trošenja na kampanje i nedovoljno uspjeha u online kampanjama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vi imate problem, mi imamo za vas rješenje. Nakon negativnog naslova slijedi zaokret u pozitivnom smjeru za vas i vašu tvrtku, u samo dva dana! Doznajte kako odabrati internetsku marketinšku agenciju kod nas, što agencija želi od svojih klijenata na pitchu, društveno i mobilno – kako izmjeriti uspješnost, ne-tehnička strana responzivnog dizajna, CCD, CRM, bloganje i sadržaj, ...

Konferencija o internetskom marketingu 'Weboo 18+' s temama mobile, social i design dovodi vam vrhunske predavače koji su spremni prenijeti znanje, primjere iz prakse i uputiti vas kako dalje. Zašarajte u svom rokovniku datum 14.11.2013. kada ćete biti u Hypo centru, a prije toga se PRIJAVITE na konferenciju. Budite brzi zauzeti svoje mjesto jer se broj praznih stolaca smanjuje iz dana u dan. Studente očekuju simbolične cijene kotizacija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 18+ radova, a samo 3 najbolja! Slika nije dostupna Hrvati, jeste li spremni za sadržaj 18+?

Nastup na konferenciji

Ako ste odvažniji i ne želite sjediti u publici, već im želite prenijeti svoja najnovija znanja i iskustva iz područja mobile, social i design te promovirati svoju tvrtku pred velikim auditorijem, zakupite svoju minutažu predavanja ili izlagačko mjesto.

Web::Edukacije 2. dana – optimizacija, mjerenje i oglašavanje

Za 15.11. eminentni stručnjaci, Miroslav Varga, Damir Podhorski i Siniša Gavrilović, pripremili su 3 SUPER edukacije za one koji troše previše na kampanje, a znaju da mogu manje samo nikako ne uspjevaju, za one koji nisu imali dovoljno uspjeha u online marketingu, a vjeruju u sebe, za one koji se žele dokazati pred šefovima s novim online marketinškim idejama.

To su edukacije: 'Super Analytics', 'Super AdWords' i 'Super SEO' koje održavamo u malim grupama gdje se predavači svakom polazniku posvećuju individualno. PRIJAVITE SE odmah jer se grupe sastoje od maksimalno 7 polaznika.

Masterweb natječaj

Ne propustite priliku prijaviti se popunjavanjem ovog obrasca do 30.10. za Masterweb natječaj jer na konferenciji slijedi proglašenje pobjednika za najbolji stvaralački i izvedbeni dojam marketinške online kampanje u kategoriji 'Web marketing kampanja 2013'.

Stručan žiri čine web stručnjaci i dosadašnji dobitnici Masterweb nagrada koji vas pozivaju da budete hrabri i odvažni i da sudjelujete slanjem svojih radova.

Medijski pokrovitelji konferencije koji šire dobru vijest za 14. i 15.11. su: tportal.hr, Dnevnik.hr, Net.hr, Monitor.hr, Forum.hr, CISEx, Poslovni turizam, Idemvan.hr i Infotrend.

Organizacijski sponzori: Web Marketing Akademija koja izučava specijaliste za web marketing, Promosapiens koji je zaslužan za vizuale i bannere konferencije, Imperito koji kontinuirano godinama radi brošure, Meblo na čijim ćemo udobnim foteljama smjestiti goste Web::Klinike, Web::Edukacija koja je pripremila stručna predavanja 2. dana, Avalon – hosting za zahtjevne i Marketing Odjel.

Dođite, družite se s najvećim stručnjacima, polemizirajte s njima tijekom pauza, upoznajte nove poslovne kontakte, uzmite koktel znanja, smjeha i novih poslovnih ideja na konferenciji 'Weboo 18+'!

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene