Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Aplikacija je trenutno dostupna samo u Španjolskoj, no uskoro se planira proširiti i na ostale zemlje.


Aplikacija koja vam omogućuje da u realnom vremenu locirate vama najbližeg svećenika pokrenuta je u Španjolskoj. Aplikacija "Confesor GO" ("Ispovjednik GO") pomoću lokacije tako otkriva gdje se trenutno nalazi najbliži svećenik kojemu možete ispovijediti svoje grijehe.

Vezani članci Brza cesta Solin - Kaštela, ilustracija Preminuo u vožnji: Svećenik ujutro odslužio svoje posljednje mise, popodne mu pozlilo u vožnji, sletio s ceste i umro Poluprazna crkva zbog koronavirusa - 3 Poruka splitskog svećenika vjernicima: "Bilo bi mi krivo da zbog nečije zadrtosti moram nekog sprovoditi na Lovrincu"

Uz njegovu lokaciju, aplikacija će otkriti i svećenikovu dob te kojem redu pripada. Svećenici koji koriste aplikaciju ispovijedat će u crkvama ili na javnim prostorima poput parka, kažu autori aplikacije koja će u budućnosti uz podatke o svećeniku prikazivati i njegovu fotografiju.

Nakon što korisnik odabere svećenika kojemu se želi ispovijediti, aplikacija će pokazati gdje se trenutno nalazi najbliži svećenik te upute kako do njega doći, javlja Local.

Aplikacija koja je trenutno u beta-fazi zasad je besplatno dostupna korisnicima Appleovih telefona u Španjolskoj, a planira se proširiti i na druge zemlje u kojima će svećenici za nju pokazati interes.

Zasad se u Španjolskoj registriralo stotinu svećenika.