Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Confesion GO"

Hitno se trebate ispovijediti? Nema problema, u tome vam sada može pomoći aplikacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aplikacija je trenutno dostupna samo u Španjolskoj, no uskoro se planira proširiti i na ostale zemlje.

Aplikacija koja vam omogućuje da u realnom vremenu locirate vama najbližeg svećenika pokrenuta je u Španjolskoj. Aplikacija "Confesor GO" ("Ispovjednik GO") pomoću lokacije tako otkriva gdje se trenutno nalazi najbliži svećenik kojemu možete ispovijediti svoje grijehe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo Tik tok svećenik - 2 modernizacija u crkvi Svećenik hit na TikToku: Prije zaređenja igrao nogomet s Livajom i Perišićem, a imao je i djevojke

Uz njegovu lokaciju, aplikacija će otkriti i svećenikovu dob te kojem redu pripada. Svećenici koji koriste aplikaciju ispovijedat će u crkvama ili na javnim prostorima poput parka, kažu autori aplikacije koja će u budućnosti uz podatke o svećeniku prikazivati i njegovu fotografiju.

Nakon što korisnik odabere svećenika kojemu se želi ispovijediti, aplikacija će pokazati gdje se trenutno nalazi najbliži svećenik te upute kako do njega doći, javlja Local.

Aplikacija koja je trenutno u beta-fazi zasad je besplatno dostupna korisnicima Appleovih telefona u Španjolskoj, a planira se proširiti i na druge zemlje u kojima će svećenici za nju pokazati interes.

Zasad se u Španjolskoj registriralo stotinu svećenika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene