Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zavidna vještina

Hit snimka s interneta: Pogledate što ovaj čovjek izvodi u teretani!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu se pojavila snimka muškarca koji je tijekom svojih, očito čestih posjeta teretani, stekao zavidnu vještinu plesa na traci za trčanje.

Snimku je načinio i na internet postavio jedan korisnik teretane, s objašnjenjem da tog 'lika' svaki dan gleda kako pleše na traci te da je jednostavno morao to podijeliti sa svijetom.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Od šanka do podija Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Dobar provod u Strasbourgu VIDEO Luda zabava HDZ-ova europarlamentarca: Rasplesao se na šanku u noćnom klubu

>> VIDEO Pokreti koji oduzimaju dah

Na snimci se vidi kako muškarac doista zavidno kontrolira pokrete na traci, vrteći se oko svoje osi i plešući 'sve u šesnaest'. Čini se da u tim trenucima nije bio svjestan da ga se snima. Snimka je nastala u jednoj teretani u Jacksonvilleu na Floridi, piše Daily Mail.

U svakom slučaju, čini se da bi njegov ples mogao biti prilično opasan za prosječnog korisnika sprave. Stoga, savjetujemo da to pokušavate.

Pogledajte video!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene