Prije nekoliko godina jedna britanska inženjerska tvrtka je dobila natječaj za dizajna ekstravagantnog hotela u rupi dubokoj 100 metara. Evo kako će izgledati.


Izgradnja hotela kojeg je dizajnirala tvrtka Atkins prošli je mjesec napokon započela s izgradnjom Intercontinental Shimao Shanghai Wonderlanda. Kompleks, koji je dio tematskog parka koji će se protezati na 428.000 četvornih metara, trebao bi biti otvoren potkraj 2014. ili početkom 2015. godine.

Vezani članci Autobus je u Osijeku propao u rupu u Ulici kralja Petra Svačića - 2 Vozač autobusa koji je propao u rupu za DNEVNIK.hr: "Vozim 30 godina i ovo još nisam doživio" Autobus je u Osijeku propao u rupu u Ulici kralja Petra Svačića - 4 VIDEO Šok u Osijeku: Autobus s putnicima propao u rupu nasred ceste, doznali smo što se zaista dogodilo

>> Zavirite u hotel budućnosti

Hotel će imati 19 katova od kojih će tri biti iznad razine zemlje, a ostalih 16 u 100 metara dubokoj rupi ispod razine zemlje. Imat će 380 soba, a očekuje se kako će noćenje stajati oko 320 dolara. U hotelu će također biti i podvodni restoran.

Shanghai Shimao Property Group su do sada u hotel i tematski park uložili 555 milijuna dolara. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.