Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pun gadgeta

Zavirite u hotel budućnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hotelska soba budućnosti više nije tako daleko. U njoj možete uživati već i danas.

Što biste voljeli vidjeti u hotelu budućnosti? Brzo prijavljivanje u hotel? Još brže odjavljivanje? Ili minibar koji se sam puni?

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva bizarnost Netko je policiji dojavio o masovnoj pucnjavi u hotelu te ranjenih 20-ak osoba: Specijalci dojurili na teren, pokazalo se da je dojava lažna Požar u BiH Užas u susjedstvu VIDEO Buktinja oštetila poslovnu zgradu, proširila se i na hotel: Svi gosti morali pobjeći

Kreativci iz Novotela smatrali su da bi se sve trebalo svesti na kompjuterske igrice, interaktivna zrcala, stolove koji bi vam mogli pružiti informaciju o dobrom restoranu i na savršeno bijele zidove, lišene dekora, piše CNN.

Prema hotelu Accor, 'hotelska soba budućnosti' već postoji. U njoj su smješteni gadgeti te impresivna velika bijela kutija s kompjuterom prikačenim za zid. Osim toga u novoj hotelskoj sobi nalaze se:

Zrcalo sa senzorima: izgleda kao obično zrcalo, ali na njemu se prikazuje tekst i grafika s lokalnih vijesti, vremenska prognoza, a uključuje i fitnes aplikaciju u kojoj kompjuterizirani lik oponaša pokrete tijela koje hvata predmete koji padaju. Snimku ovog zrcala možete pogledati u priloženom videu.

Stol s displayjom – interaktivni stol koji odgovara na geste ruku kako bi dopustio korisnicima korištenje interneta, igranje društvenih igara ili korištenje vodiča kroz grad.

Staklena kapsula na balkonu koja odaje dojam 'pilotiranja svemirskim brodom' za vrijeme igranja Xboxa ili Kinecta'

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene