Maria Jose Cristerna (35), poznatija i kao 'žena vampir' podigla je naziv 'body art' na neki posve drugi nivo. Ovo što je postigla intervencijom u svoj izgled šokira svakog tko ju pogleda.


Meksička tattoo umjetnica te školovana odvjetnica pokazala je svoj zastrašujući izgled na tattoo izložbi koja se jučer održala u jednom meksičkom gradu.
Tvrdi kako se za tetoviranje odlučila nakon što je bila sustavno zlostavljana u svom domu.

'Tetoviranje je za mene bila sloboda. Moja obitelj je izrazito katolička. Pohađala sam katoličku školu, zaljubila se i vjenčala sa 17 godina, slijedila karijeru. Željela sam stvari raditi na ispravan način', prisjetila se Maria.

>> Samo za najhrabrije: Nevjerojatne tetovaže

No, kako kaže, konstantno fizičko nasilje kod kuće dovelo ju je do toga da se odlučila tetovirati. I to ne samo malo, već skoro 100 posto svog tijela.
Osim tetovaža, Maria ima i brojne piercinge po licu, ali i nešto novo – ugrađene rogove na glavi, kao i ugrađene vampirske zube.
Maria, koja je i majka četverogodišnjeg djeteta, tvrdi kako živi normalnim životom.

'Rogovi koje sam ugradila simbol su snage, a ugrađeni su bez anestetika. Vampirske zube sam ugradila jer oduvijek volim priče o vampirima. I boju očiju sam promijenila u onu kakvu sam oduvijek željela', rekla je Maria. Dodala je i kako ovo nije njen konačan izgled jer još planira ugraditi rogove na stražnjoj strani glave.
'Tetoviranje je moj način kako biti besmrtan, kako biti vampir i zauvijek živjeti', izjavila je Maria.