Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I lutke premršave

FOTO Što biste vi napravili da ovo vidite?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je uočila ekstremno mršavu lutku u izlogu populalrnog britanskog brenda odjeće, zabrinuta im se žena odlučila obratiti. Ova fitness trenerica i majkarekla je kako ovakvi modeli daju pogrešnu, pa čak i opasnu sliku mladim djevojkama.

Iako se u posljednje vrijeme modnu industriju često stavlja pod povećalo zbog premršavih modela, jednog britanskog lanca modne odjeće to očito ne brine. Iz izloga i dalje strše ekstremno mršave lutke, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Puno posla u 2015. Mercedes-Benz potvrdio novitete za sljedeću godinu Slika nije dostupna Kupila novu haljinu Tražeći upute za pranje, pronašla je etiketu koja ju je šokirala

Nakon što je u izlogu trgovine u Glasgowu uočila jednu takvu lutku odjevenu u kupaći kostim i hlače s printom, zabrinuta Mel Fraser, inače česti gost ovog dućana, obratila se nadležnima tog lanca odjeće.

 

Na svojem je Twitteru objavila fotografiju te napisala: 'Dragi Primark, zar je nužno da ovim novim modelima u izlogu ovako strše rebra?'

Ubrzo je njezinu fotografiju podjelilo više od 1400 korisnika, a oglasio se i prozvani lanac modne odjeće. 'Zahvaljujemo se na upozorenju. Već sutra ćemo razgovarati s našim timom', odgovorili su.

Ova fitness trenerica i majka objasnila je svoju zabrinutost. Kazala je kako ovakvi modeli daju pogrešnu, pa čak i opasnu sliku mladim djevojkama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene