Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vreba pored ceste

FOTO Studenti ostali u šoku kada su ga ugledali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kip golog muškaraca na cesti izgleda jako realno pa je studentima trebao samo jedan dan od njegovog postavljanja da počnu potpisivati peticiju kojom traže njegovo uklanjanje. Ipak, ne dijele svi isto mišljenje.

Kip gotovo potpuno golog muškarca 'koji vreba' ženski kampus Wellesley koledža u Massachussettsu uznemirio je studente. Naime, jako je realan pa su studenti samo dan nakon njegovog postavljanja u ponedjeljak počeli potpisivati peticiju da ga se ukloni, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?" Pronađen brončani kip Bruce Leeja ukraden u Mostaru Oštećen je Pronađen Bruce Lee iz Mostara: Objavljeno tko je uhićen i što mu je bio plan

'Ta vrlo vjerna skulptura u roku nekoliko sati od postavljanja postala je izvor straha i potaknula razmišljanja o seksualnim napadima', objasnila je Lauren Walsh. 'Iako se nekima možda čini smiješnim, postao je izvor nepotrebnog stresa za mnoge', dodala je.

Skulptura je djelo autora Tonyja Matellija, a dio je izložbe u muzeju Davis. Kao odgovor na peticiju koju je do srijede ujutro potpisalo 250 ljudi, ravnateljica muzeja Lisa Fischman objasnila je da je kip postavljen na cestu izvan muzeja kako bi povezao izložbu sa vanjskim svijetom.

VIDEO Pogledajte tko OVDJE stoji!

Također, tvrdi da je promatrala komunikaciju studenata s kipom s prozora. 'Slikali su 'selfije' s njim i okupljali se da vide novi lik u krajoliku, čak i dok je padao snijeg', rekla je.

Brusošica Ali Rondeau kaže da razumije zašto su se neki studenti uznemirili, ali nije znala da je to baš tako velika stvar. 'Većini to nije problem. Kip vide kao nevino, iako čudno, obilježje na kampusu', rekla je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene