Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popravljanje kipa

VIDEO Pogledajte tko OVDJE stoji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kristovom kipu stradao je palac kada ga je prošli tjedan pogodila munja. Prošli mjesec oštećeni su mu glava i srednji prst desne ruke. Radnici sada popravljaju 38 metara visoki kip.

Počeo je popravak kipa Krista Iskupitelja u Rio de Janeiru koji je nedavno oštetio udar munje, javlja Reuters.

Prošli tjedan u snažnoj grmljavinskoj oluji stradao je Kristov palac, a prošli mjesec oštećeni su mu glava i srednji prst desne ruke. Sada su se radnici popeli na 38 metara visoki kip koji gleda na grad s vrha planine Corcovado.

VIDEO Otpao dio palca Krista Iskupitelja u Brazilu

Pročitajte i ovo Pronađen brončani kip Bruce Leeja ukraden u Mostaru Oštećen je Pronađen Bruce Lee iz Mostara: Objavljeno tko je uhićen i što mu je bio plan Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

Voditelj projekta popravka Clesio Dutra rekao je kako će poboljšati gromobrane kako bi se spriječile buduće štete u olujama. Tijekom popravka posebno će se paziti na sigurnost. Radnici će raditi izvan vremena posjeta, ujutro i navečer. 'Nećemo riskirati', rekao je Dutra.

U međuvremenu, turisti i dalje hrle u obilazak omiljenog spomenika kojeg prema podacima meteorološke službe munje udaraju u prosjeku šest puta godišnje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene