Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nespretna pljačka

FOTO Provalio u kuću, pa ga ukućani pretukli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provala u kuću na Floridi nije završila slavno za jednog provalnika. Njega su ukućani, koji su u svom domu bili za vrijeme provale, pretukli toliko da je morao biti hospitaliziran.

Provalnik Michael Maxwell pretučen, pun modrica i ogrebotina završio je prvo u bolnici, a potom i u policijskoj postaji. On i još trojica muškaraca pokušala su opljačkati jednu kuću u Palm Bayju dok su u njoj bili ukućani, piše Daily America.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Kada je grupa pokušala ući u kuću oko jedan sat u noći prošli tjedan, ukućani su upotrijebili fizičku silu ne bi li se obračunali s uljezima. Nisu se libili upotrijebiti ni elektrošoker.

Nakon sukoba u kući, Maxwell je prvo prevezen u bolnicu. Ondje su mu liječnici sanirali ozlijede, a potom je odvezen u policijski postaju gdje su ga uhitili zbog provale u kuću, pljačku, nošenje oružja, te napad.

>> Provalnik zaglavio u dimnjaku kuhinjske nape

Međutim, na fotografiji koju je snimila policija po njegovom dolasku u policiju, pokazuje kako je pretučen bio i on. Na policijskoj fotografiji vidi se kako mu je lice natečeno i puno modrica, a majica mu je poderana i zakrvavljena.

Prema policijskom izvješću, banda provalnika pred kuću se dovezla u automobilu te pokušala provaliti u kuću. Kako su u kući bili ukućani, napali su uljeze. Nije poznato poznaju li se provalnici i ukućani od prije. Maxwell je uhićen, a ostali provalnici su pobjegli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene