Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen na djelu

Provalnik zaglavio u dimnjaku kuhinjske nape

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran pokušaj razbojništva zabilježen je u jednom brazilskom restoranu. Provalnik je zapeo u cijevi kuhinjske nape.

Policija Santa Catarine u srijedu ujutro dobila je dojavu o pokušaju razbojstva u jednom restoranu, gdje su po izlasku na teren zatekli 24-godišnjeg mladića zarobljenog u dimnjaku kuhinjeske nape.

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura"

>> VIDEO i FOTO Helikopter pao na kuću, jedna osoba poginula

Mladić je pokušao provaliti u restoran putem krova oko 5:30 ujutro, no pokušaj je završio neslavno po njega pa su ga morali spašavati vatrogasci. Mladić je, pokušavajući se osloboditi, zaradio ozljede, pa je prvo prebačen u lokalnu bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, prenosi Globo.

Nakon pružene prve pomoći, nesuđeni razbojnik prebačen je u policijsku postaju, gdje je protiv njega podignuta odgovarajuća prijava. 'Već ima kriminalni dosje za krađu, prijetnje, vrijeđanje i obiteljsko nasilje', istaknuo je Jorge Germano da Cunha, glasnogovornik policije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene