Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan hobi

FOTO Ide svijetom i 'uništava' vjenčanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljudi se doista svačega mogu sjetiti, a da je to tako svjedoči i primjer Noaha Carpentera, studenta iz Philadelphije koji ima jedan vrlo neobičan hobi.

Student Carpenter se tijekom svakog svog putovanja u inozemstvo fotografira s mladencima na čije vjenčanje slučajno naiđe i tako im 'uništava' najsretniji dan. 'Neko sam vrijeme studirao u inozemstvu i već u prvih mjesec dana vidio nekoliko svadbi. Onda sam pomislio: 'Tko u svijetu ima album fotografija sa 'slučajnim' parovima koji se vjenčavaju', kazao je.

>> Tuže odmaralište jer su za vrijeme vjenčanja obolili od salmonele!

Pročitajte i ovo Ilustracija Neobično ponašanje Društvenim mrežama širi se neobičan trend tinejdžera: Stručnjakinja objasnila što se događa Ilustracija Njegovi savjeti Amerikanac došao živjeti u Hrvatsku i zarađuje 4500 dolara mjesečno: Volio bih da sam ovo prije znao

Od toga dana Carpenter je prikupio pravu malu kolekciju fotografija sa svadbi diljem svijeta, piše Daily Mail. No, on se fotografira samo s parovima na čije vjenčanje slučajno naiđe. Do sada je javnosti pokazao samo osam svojih fotografija koje je objavio na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene