Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fascinantno!

Pogledajte JEDINSTVENU usporenu snimku napada velike bijele psine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte video snimljen 'Phantom' kamerom koji usporeno prikazuje napad velike bijele psine na mamac.

Pri snimanju ovog videa korištena je kamera 'Phantom' koja može snimiti i do milijun slika u sekundi. Slične su kamere korištene i za snimanje drugih fotografija koje su se koristile za izradu usporenih filmova.

Ovoga je puta snimljen napad velike bijele psine na mamac. Iako je pri snimanju  korišten mamac, neki su u komentarima na YouTubeu osudili takav čin te ga smatraju okrutnim za morskog psa, piše Huffington post.

>> 'Bilo je krvi posvuda, bijela psina je kružila oko tijela i prepolovila ga'

Iako su napadi morskog pasa rijetki, u posljednje je vrijeme zabilježeno nekoliko napada, među njima je i onaj koji su dogodio u Australiji gdje je surfer doslovno prepolovljen na dva dijela. Prema grupi 'Oceana' velike bijele psine su ugrožene, a procjenjuje se da se 30 do 70 milijuna morskih pasa svake godine ubije.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene