Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži ostatke

'Bilo je krvi posvuda, bijela psina je kružila oko tijela i prepolovila ga'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zapadu Australije policija traži ostatke surfera kojeg je rastrgala velika bijela psina.

Napad se dogodio u blizini Wedge Islanda, poznatog obiteljskog odredišta, oko 160 kilometara sjeverno od Pertha.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom Ilustracija Odbio hitnu pomoć Napad opasnog predatora: Surfera ugrizla velika bijela psina

>> Jezovito: Peraja morske psine za leđima kajakaša

Državni ured za ribarstvo je potvrdio kako je muškarca dok je surfao napala velika bijela psina, pišu lokalni mediji.

Matt Holmes, koji se vozio na svojem jet skiju, svjedočio je napadu. 'Vozio sam prijatelja i točno ispred nas sam vidio muškarca kojeg je napao morski pas. Odvezao sam prijatelja na obalu i vratio se da vidim što je s muškarcem. Bilo je krvi posvuda, bijela psina je kružila oko tijela i prepolovila ga. Pokušao sam dohvatiti što je ostalo, no psina je krenula na jet ski i pokušala me oboriti s njega', ispričao je Holmes za australsku televiziju.

Potom se udaljio i ponovno vratio. Još neko vrijeme je kružio oko mjesta napada, no psina se nije željela odreći svog 'ulova'.

Vlasti su izvijestile kako su zatvorili sve lokalne plaže. Ovo je peti fatalni napad morskog psa na zapadu Australije u samo 10 mjeseci.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene