Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pravi hit na internetu je video snimka smetlara koji je u naletu bijesa ispred jedne kuće uništio kantu za smeće, a potom i poštanski sandučić. Pogledajte video.


Smetlarski kamion steje ispred kuće, odmah pokraj nekoliko vreća i kante za smeće. Iz stražnjeg dijela iskače muškarac odjeven u narančastu jaknu i brzinski pobaca vreće u kamion. Potom istrese sadržaj iz kante, ali je ne vraća nazad, već je mahnito počne razbijati. No, to ga nije zadovoljilo.

Vezani članci Smeće kraj obiteljskih kuća - 2 Kad će se konačno nešto promijeniti? Osim nesnosnog smrada, napadaju ih štakori i kukci: "Naš život je uništen" Smeće kraj Krematorija FOTO Grozni prizori pokraj Krematorija: Čistoća nam se požalila da to nije prvi put

>> Kakav car: Medo smetlarskim kamionom došao u centar grada

>> Znate li koliko jedan Hrvat proizvede smeća u godinu dana?

Nakon kante za smeće na red je došao i poštanski sandučić. Nakon što ga je šutnuo nogom muškarac ga iščupa i baca u kamion. Nakon toga počisti sve 'dokaze', poput pošte i poklopca kante za smeće, te kao da se ništa nije dogodilo signalizira kolegi koji vozi kamion da može krenuti dalje.

Video snimku je do sada pogledalo gotovo pola milijuna ljudi.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju