Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno izgubio kontrolu

Evo što vam se može dogoditi ako se zamjerite smetlaru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravi hit na internetu je video snimka smetlara koji je u naletu bijesa ispred jedne kuće uništio kantu za smeće, a potom i poštanski sandučić. Pogledajte video.

Smetlarski kamion steje ispred kuće, odmah pokraj nekoliko vreća i kante za smeće. Iz stražnjeg dijela iskače muškarac odjeven u narančastu jaknu i brzinski pobaca vreće u kamion. Potom istrese sadržaj iz kante, ali je ne vraća nazad, već je mahnito počne razbijati. No, to ga nije zadovoljilo.

Pročitajte i ovo Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...'' Kante za otpad (Foto: Dnevnik.hr) Skupo smeće u metropoli Funkcionira li odvajanje otpada u Zagrebu? "U spremnike svatko može ubaciti što god želi, to nije nikakav sustav"

>> Kakav car: Medo smetlarskim kamionom došao u centar grada

>> Znate li koliko jedan Hrvat proizvede smeća u godinu dana?

Nakon kante za smeće na red je došao i poštanski sandučić. Nakon što ga je šutnuo nogom muškarac ga iščupa i baca u kamion. Nakon toga počisti sve 'dokaze', poput pošte i poklopca kante za smeće, te kao da se ništa nije dogodilo signalizira kolegi koji vozi kamion da može krenuti dalje.

Video snimku je do sada pogledalo gotovo pola milijuna ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene