Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brza i dobra zarada

Na Pokemon Go igri može se i zaraditi, Britanac uzeo 65 tisuća kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najsretniji s uspjehom Pokemona su, naravno, u Nintendu, u kojem nisu niti sanjali da će se ubrzo nakon izdavanja igre vrijednost ove kompanije više nego udvostručiti.

Groznica zvana "Pokemon Go" počela je prvim ljudima donositi golemu zaradu. Naravno, dogodilo se ono što se moglo i očekivati da će prije ili kasnije uslijediti, a to je prodaja računa na eBayju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tijekom službenog posjeta Norveška premijerka lovila pokemone po Bratislavi Slika nije dostupna Pokemon euforija i na burzi Nintendo vredniji od Sonya! Uzmite 50€ i zaradite na dionicama Nintenda

Naime, pojedini igrači koji su svoje korisničke račune "nabildali" do zavidne razine, počeli su ih nuditi onima manje uspješnima ili lijenima, a britanski Telegraph otkriva da je jedan igrač iz Brightona svoj račun uspio prodati za čak 65 tisuća kuna (link da je tome doista bilo tako možete pronaći ovdje).

Priznat ćete, nije riječ o lošoj zaradi za par dana 'tipkanja po mobitelu', a vijest je mnoge nagnala da dvaput razmisle o tome jesu li doista baš toliko ludi oni koji po cijele dane hvataju Pikachua i ostale digitalne likove.

Podsjetimo igra Pokemon Go u kratko je vrijeme postala globalni fenomen za kojim su 'poludjeli' milijuni ljudi diljem svijeta, a sve je više kompanija (uključujući i neke u Hrvatskoj) koje su ovu igru uključile u marketinške aktivnosti, prenosi Zimo.

Najsretniji s uspjehom su, naravno, u Nintendu, u kojem nisu niti sanjali da će se ubrzo nakon izdavanja igre vrijednost ove kompanije više nego udvostručiti.

Njezina tržišna vrijednost tako je u utorak porasla za još četrnaest posto i dosegla 42,5 milijardi dolara, čime je prestignut čak i Sony.

Bilo kako bilo, ukoliko igrate Pokemon Go ili tek namjeravate početi, cilj je naprosto svog "pokemon trenera" napraviti čime snažnijim. 

Na YouTubeu je jako puno naputaka kako se to može postići (tražite Pokemon Go Tips and Tricks), a mi ćemo vam za kraj tek reći da je "sretni dobitnik" spomenutih 65 tisuća kuna svog pokemon trenera doveo na razinu 23.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene