Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom službenog posjeta

Norveška premijerka lovila pokemone po Bratislavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Norveška premijerka Erna Solberg iskoristila je službeni posjet Bratislavi za lovljenje pokemona ulicama starog dijela grada te je iskoristila stanku između sastanaka kako bi, zureći u svoj mobitel, ulicama Bratislave tražila pokemone.

Norveška premijerka Erna Solberg iskoristila je službeni posjet Bratislavi za lovljenje pokemona ulicama starog dijela grada.

Pročitajte i ovo Norveška premijerka Erna Soldberg (Foto: AFP) Povijesni trenutak "Sedam veličanstvenih": Na skupu svjetske elite ovo se nikada u 48 godina nije dogodilo Slika nije dostupna Povijesna pobjeda Norveška premijerka objavila pobjedu na parlamentarnim izborima

U pratnji zaštitara, dužnosnika i televizijskih kamera, Solberg je iskoristila stanku između sastanaka kako bi, zureći u svoj mobitel, ulicama Bratislave tražila pokemone.

Norveška premijerka (55) poznata je zaljubljenica u kompjuterske igrice. Globalno popularnom igrom Pokemon Go zarazila ju je mlađa sestra.

"Ona me 'navukla' kad je pronašla pokemona na mojoj verandi", rekla je Solberg u intervjuu za Aftenposten prošli vikend.

Slovačka u ovom polugodištu predsjeda EU-om, a Solberg je došla u Bratislavu, iako Norveška nije članica Unije, ali je s njom blisko povezana, kako bi branila norveške interese tijekom pregovora o Brexitu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene