Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac se ispred istražitelja pravdao tvrdnjom da se samo šalio.


Njemačka javnost još uvijek je zgrožena postupkom neimenovanog muškarca (28) koji je prošlog tjedna na internetskom servisu eBay pokušao prodati svoju tek šest tjedana staru bebu za pet tisuća eura.

Vezani članci Migranti u BiH - 34 Centar za mirovne studije o tvrdnjama MUP-a: "Iza ovih svjedočanstava, snimki i izvještaja ne stoje nikakve zavjere" Migranti i dalje hrle u Europu - 1 MUP se oglasio o navodnom nasilju nad migrantima: ''Optužbe dolaze iz iste kuhinje''

Istragom je za sada utvrđeno da je muškarac, baš kao i majka djevojčice, izbjeglica koja trenutačno živi u Duisburgu, a mediji su otkrili i to da se ispred istražitelja branio tvrdnjom da se samo šalio.

Ne uspiju li tužitelji u četvrtak dokazati suprotno, list Bild prenosi da bi mogao proći nekažnjeno, odnosno da bi mu dijete već istoga dana mogli vratiti.

Djevojčica imena Maria se trenutačno nalazi kod privremenih udomitelja, a tamošnji mediji donose i to da je dobrog zdravstvenog stanja.

Oglas na eBayju je vrlo brzo uklonjen, već unutar pola sata, međutim i to je bilo sasvim dovoljno da policija pokrene istragu.