Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

E to su šefovi...

Doznajte što šefovi iz snova poklanjaju svojim djelatnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina radnika je vjerojatno upoznatija sa šefovima koji 'tjeraju strah u kosti', no postoje i oni koji rade upravo suprotno.

Možete li zamisliti da vam šef daruje automobil ili da vam plati godišnji odmor? Upravo su te i slične stvari učinili oni šefovi koji su se našili na Huffingtonovoj listi pet najboljih šefova u 2012. godini.

Howard Cooper

Cooper je prodao svoju tvrtku početkom ove godine. Svakom od svojih 89 zaposlenika je, kao znak zahvalnosti, dao po tisuću dolara za svaku godinu koju su radili za njega.

Bart Lorang

Lorang je direktor tvrtke FullContact koja se bavi softverima i on je, ne biste vjerovali, svojim zaposlenicima dao 7.500 dolara kako bi otišli na odmor. No to nije sve, dao im je i obećanje da na odmoru neće biti nikakvog posla.' Nema poziva, nema e-mailova, nema tweetova i nema rada bilo koje vrste', rekao je Lorang.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dinamo 65. na listi najboljih svjetskih klubova Slika nije dostupna Stručni žargon ugrožava poslovanje

>> Sumještanima daruje bogatstvo: 'Želio sam da se mladi vrate'

>> A mislili ste da je vaš šef užasan

Brandon Rosen


Predsjednik tvrtke Dan Lansman dao je jednom zaposleniku ni više ni manje nego novi automobil. 'Volim voditi brigu o svojim zaposlenicima i pokazati im da cijenimo njihov rad za nas', objasnio je Rosen.

Geoff Grenda

Vlasnik Grenda Corpa, Geoff Grenda dao je svojim zaposlenicima 16 milijuna dolara u bonusima nakon što je ove godine prodao svoju tvrtku.'Sjeli smo i razmišljali kako možemo zahvaliti ljudima koji su nas doveli tu gdje jesmo? Ovo je bila poprilično jednostavna odluka za nas0, kazao je Grenda u intervjuu za jednu televiziju.

Joe Lueken

Svoje mjesto na ovoj ljestvici je pronašao i Joe Lueken koji je, nakon odlaska u mirovinu, svojim zaposlenicima dao trgovinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene