Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stvoreni iz vatre

Djevojka koja lije 'krvave suze' tvrdi da su je dirali demoni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna 18-godišnja Egipćanka koja lije 'krvave suze' tvrdi da su je dirali demoni.

Djevojka je na Al Nahar televiziji ispričala kako ju je diralo cijelo pleme džina, njih oko 1.000.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Sukob se prelijeva u susjedstvo? Policajac u Egiptu ubio dvoje turista i vodiča Morski pas žrtva ostala bez ruke Stravičan napad morskog psa u poznatom ljetovalištu: Prijateljice su bile u moru, a napravile su kobnu pogrešku

>> Čudo u Indiji: Djevojčica lije 'kamene suze'!

Dok je vjeroučitelj Amr Al-Laithi recitirao stihove iz Kurana djevojka je pala u nesvijest. Kada je došla k svijesti nakon 20 minuta tvrdila je kako se ničega ne sjeća, no osjećala je užasnu glavobolju.

Vjeroučitelj je objasnio da je džin imao samo vanjski utjecaj na nju jer nije došlo do promjene u njezinu glasu niti je patila od grčeva. Ti su simptomi, kazao je, vidljivi u slučajevima kada su džini u nekoj osobi i kontroliraju je. 

Džin je u islamu nevidljivo duhovno biće, stvoreno iz vatre. Životni vijek im je između tri i četiri tisuće godina, a iako ih ima dobrih, većina džina je zla. Sposobni su ući u ljudsko tijelo i uzeti kontrolu nad ljudskim razumom, nanijeti mu fizičku bol ili uzrokovati bolest ili ludilo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene