Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U posljednjih dva tjedna 7-godišnja djevojčica iz jednog indijskog sela zaintrigirala je liječnike jer dnevno isplače i do 25 kamenčića.


Malena Kura Nitya od 26. listopada ne prestaje liti 'kamene suze'. Dnevni isplače između 12 i 25 kamenčića, piše Asia One News.

Vezani članci Parkovi i parkirališta u Indiji postali su pogrebne lomače Crni niz se nastavlja: U jednom danu umrlo više od 4000 COVID pozitivnih osoba, zatvara se dio zemlje Policija u SAD-u, ilustracija Strava u SAD-u: Učenica šestog razreda pucala po školi i ranila tri osobe. Razoružala je nastavnica

Njezini roditelji su potražili pomoć nekoliko oftamologa no liječnici nikako ne uspijevaju otkriti što uzrokuje ovaj fenomen.

'Isprva smo mislili da je u pitanju neko Božje djelo i molili smo se Bogu da taj fenomen prestane', kazao je njezin djed Gopal Reddy te dodao da kamenčiće koje Nitya isplače čuvaju za medicinske testove.

Oftamolog Kalyan Chakaravarthy kazao je kako je Nitya zdrava s medicinskog stanovišta i da nema logičkog objašnjenja za ovaj fenomen.