Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan egzorcist iz Alžira obavljao je duhovno iscjeljivanje po Kuranu i 10 dana, sve dok nije umrla, u svojoj sobi držao zaključanu svoju 42-godišnju sestričnu.


Egzorcist Raqi je pozvao njezin suprug uz tvrdnje da ju je zaposjeo džin (demon) koji se njome na silu oženio. Nakon dugotrajnog 'tretmana' Raqi je kazao suprugu da je njegovu rođakinju na silu oženio džin iz Sudana još prije 14 godina te da ulazi i izlazi iz njezinog tijela kako mu se prohtije. Egzorcist je potom odlučio ženu zadržati u svojoj kući na 'duhovnom iscjeljivanju' sve dok ne istjera zlog demona iz njezinog tijela.

Vezani članci U velikim šumskim požarima u Alžiru poginule su 42 osobe - 3 U šumskim požarima na sjeveru Alžira poginule 42 osobe, među njima i 25 vojnika koji su spašavali stanovništvo Slika nije dostupna ISPOVIJEST EGZORCISTA "Jednu tinejdžericu vrag je opsjeo za vrijeme mise. Toga dana predstavio sam se sotoni"

>> Djevojka koja lije 'krvave suze' tvrdi da su je dirali demoni!

'Jedne noći sam se probudio i čuo sam džina u njezinoj sobi. Ušao sam i džin mi je rekao da ga operem kako bi mogao napustiti njezino tijelo. Tražio je i da operem svoju rođakinju', ispričao je Raqi za alžirske medije. 'Oprao sam je i ostavio u sobi 10 dana. Potom je u moj dom došla policija i ja sam ih pokušao spriječiti tako što sam tako što sam pozvao džina. Neki su se preplašili, no ostali su provalili u sobu i pronašli moju rođakinju mrtvu'.

Mediji navode kako je Raqi kazao policajcima da će pozvati 'Shamroukha, sultana svih marokanskih džinova'. No, jedan od policajaca mu je rekao kako mora s njima u policijsku postaju te da slobodno sa sobom povede i Shamroukha.

Džin je u islamu nevidljivo duhovno biće, stvoreno iz vatre. Životni vijek im je između tri i četiri tisuće godina, a iako ih ima dobrih, većina džina je zla. Sposobni su ući u ljudsko tijelo i uzeti kontrolu nad ljudskim razumom, nanijeti mu fizičku bol ili uzrokovati bolest ili ludilo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.