Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Obožava reptile

VIDEO Djevojčica ima 30 zmija, ugrizle su je više puta, no ona ih obožava!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se većina njezinih vršnjakinja obožava igrati lutkama, ona svoju igru bez zmija ne može zamisliti. Ova devetogodišnjakinja ima preko 30 zmija.

Ima preko 30 zmija među kojima je i piton te anakonda. Iako su je više puta ugrizli, kaže kako ih se ne boji već ih obožava, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Vojna vježba indonezijskih komandosa (Foto: AFP) Bizarna vojna vježba Iznenadili američkog ministra obrane: Zubima otkidali glave zmijama i pili im krv Slika nije dostupna Ssssslijepi putnik Kapetane, imamo zmiju u avionu: Putnike prestrašio zelenkasti reptil

Amerikanka Krista Guarino (9) iz Detroita živi s 30 zmija bez kojih svoj život ne može zamisliti. Vlasnica je jedne anakonde i četiri metra dugačkog pitona. Krista jede, spava i igra se s reptilima.

VIDEO Zmije: Iako manje i na oko slabije, uspjele su svladati protivnike

Iako su je ljubimci ugrizli više puta, kaže da je ne boli, a nisu ni otrovne. 'Nikada se nisam bojala zmija. Obožavam ih.', rekla je Krista.

Njezin otac Jamie (33) stručnjak je za reptile, stoga se Krista već rano susrela s reptilima. Već je s dvije godine držala prvu zmiju u ruci. 'Zmija joj je bila jedna od prvih reči. Iako je bila jako mala, znao sam da će postati njena strast', rekao je ponosni otac te dodao kako se Krista nikada nije našla u opasnosti.

'Bilo je negativnih komentara. Ljudi me osuđuju i govore da su zmije zle i da ne bi trebao dozvoliti svojem djetetu da bude blizu zmija. Ali, oni su neuki. Moja kćer ih voli i ne želim joj uskratiti tu sreću.', rekao je Jamie te dodao kako Krista zna koje su zmije opasne, a koje nisu.

VIDEO Kuća strave: Živio s 300 zmija!

Za vrijeme ljetnih praznika, Krista pomaže ocu na farmi reptila, hrani aligatore, a zajedno traže i čegrtuše, jedne od najotrovnijih zmija na svijetu.

Njezina majka Ashli kaže kako ne voli zmije, uopće. Prije nego je upoznala Kristinog oca, nije ih mogla smisliti, no s vremenom se na njih naviknula. Kaže kako joj nije drago što joj se kćer toliko druži sa zmijama i što ih obožava, voljela bi, kako kaže, da joj je opsesija bilo što drugo.

Krista je odlučila da otvoriti Zoološki vrt za reptile kako bi pokazala ljudima koliko su zapravo te životinje divne.

Iz WC školjke iskočila zmija i ugrizla ga za penis dok je obavljao nuždu

Kako mala Krista barata sa velikim zmijama, pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene