Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Kaliforniji

VIDEO Kuća strave: Živio s 300 zmija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotine zmija i glodavaca pronađene su u jednoj kući učitelja u američkom gradu Santa Ana.

Nakon što su se susjedi žalili na nesnosan smrad iz kuće u kojoj je živio učitelj u Kaliforniji u SAD-u, policija je došla vidjeti o čemu se točno radi. Ondje su zatekli nesvakidašnji prizor. Zmija i glodavaca bilo je posvuda, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Policijska stanica puna štakora Veliki problem Zauzeli su sjedište policije i rade kaos, policija im ne može stati na kraj: "Jedu našu marihuanu, svi su napušeni"

Učitelj William Buchman potom je uhićen zbog okrutnosti prema životinjama. On je kazao kako je želio uzgojiti zmije, ali da je sve izmaklo kontroli te da se nije mogao valjano brinuti o njima.

Iz WC školjke iskočila zmija i ugrizla ga za penis dok je obavljao nuždu

'To je definitivno kuća horora. U samo jednoj sobi bilo je 56 mrtvih zmija i 12 živih. A to je samo u jednoj sobi. Životinje smo iznosili tri sata. Sada čistimo drugu sobu. Jutros nam je rekao da vjeruje da se u kući nalazi oko 350 zmija, ali većina ih je mrtva', rekla je policajka Sondra Berg tijekom čišćenja kuće.

Najduža zmija bio je piton dug gotovo dva metra. Nijedna zmija nije puzala po kući, ali je kuća bila puna štakora i miševa koji su vjerojatno dovedeni kao hrana za zmije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene