Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomaže bolesnim roditeljima

Djevojčica (7) pleše polugola kako bi prehranila obitelj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom dana, Huang Doudou izgleda poput svih drugih 7-godišnjakinja. No kada padne noć odlazi na posao...

Huang Doudou iz grada Urumqija, nedavno je napravila pravu pomutnju u kineskim medijima nakon što je njezina priča izašla u javnost.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Slika nije dostupna U autosjedalici Curica se 'razbacala' na hit 'Somebody that I used to know'

Ta 7-godišnja djevojčica, koja ide u 2. razred, s roditeljima živi u sobici od 12 metara kvadratnih. Njezina majka ima osakaćenu lijevu nogu i povremeno da bi nešto zaradila mete ulice ili čiva djecu, a njezin otac, koji također ima zdravstvenih problema, ne smije raditi teške fizičke poslove.

Kako su jedva spajali kraj s krajem Doudou je odlučila iskoristiti svoje plesne vještine i pridonijeti obiteljskom budžetu te sama plaćati satove plesa.

I dok tijekom dana izgleda i živi poput svih drugih 7-godišnjakinja, navečer stavlja mnogo šminke i oblači provokativnu odjeću za nastup u jednom restoranu. Njezina majka uvijek ide s njom i čeka je da zajedno idu kući.

Na malenom podiju ispred gostiju restorana pleše tri puta tijekom jedne večeri i tako četiri večeri u tjednu. Mjesečno zarađuje oko 800 juana, što je oko 680 kuna.

Tisuće djece u Kini dijele sličnu sudbinu i primorani su raditi svakakve poslove neprimjerene njihovoj dobi kako bi pomogli svojim obiteljima da prežive.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene