Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Martyn Crute stavio je periku na glavu, odjenuo dugačku suknju, košulju i uski top te obuo štikle kako ga ne bi prepoznali fotografi.


Nov način kako neprimijećen izaći iz sudnice pronašao je direktor britanske tvrtke za naftu i plin Martyn Crute, no, na njegovu žalost, plan mu nije pošao za rukom. Kako piše britanski Telegraph, direktor tvrtke maskirao se u ženu da bi se sakrio od kamera i fotoaparata.

Vezani članci Pomorska policija, ilustracija U moru kod Vodica uočeno tijelo: Utopila se 63-godišnjakinja Stomatološka ambulanta, ilustracija - 1 Skandal u Ludbregu: Student stomatologije iz dosade otvorio očevu zubarsku ordinaciju pa teško ozlijedio pacijenticu

No, baš ga je tako odjevenog – u dugačku usku suknju, košulju i uski top te u cipelama s visokim potpeticama i s perikom na glavi – 'uhvatio' objektiv fotoaparata. Nije ni sumnjao da će ga fotografi prepoznati dok je izlazio iz suda Lincoln Crown. Martyn Crute optužen je, naime, da je 15 mjeseci neovlašteno trgovao unatoč tome što njegova tvrtka nije bila registrirana na britanskom CORGI-ju, britanskom odjelu nadležnom za sigurnost plina. (Agencija Vlm)