Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Supružnik na prodaju

Dala muža u oglas: 'Hraniti svakih par sati. Moguća zamjena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alyse Bradley iz Utaha objavila je oglas u kojem daje svog supruga, 22-godišnjeg Kylea Bradleyja, najvišem ponuđaču.

'Lagan za održavanje, hraniti i dati vode svakih tri do pet sati. Voli jesti i po cijeli dan igrati video igre. Morate imati internet i prostor za igre. Moguća i zamjena', stoji u Alyseinom oglasu koji je ipak bio samo šala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zanimljiva dosjetka Okrenula suprugovu nevjeru u svoju korist! Slika nije dostupna Oglasom na eBayu prodaje suprugu!

Na to se odlučila jer se njezin suprug, nakon što je u promet puštena nova ratna video igra, nije mogao odvojiti od nje. Bradley se nedavno vratio u Utah iz Afganistana zbog ozljede leđa i, kako sam kaže, igrice su mu jedini način da ostane povezan s prijateljima iz vojske.

>> Zbog kredita u francima odlučili prodati kćer Franku!

No, malo je pretjerao s igranjem. Nakon što se od igrica nije odvajao punih 48 sati dao je svojoj ženi ideju - da ga stavi na prodaju, piše The Huffington Post. 'Uopće ga nisam viđala i jedan dan sam mu rekla, stavit ću te u oglasnik. Tada mi je svekrva rekla 'Učini to!'', ispričala je Alyse koja je dobila brojne pozive zainteresiranih.

'Neki ljudi su se javili jer su bili zabrinuti za naš brak dok su se drugi javljali s raznim ponudama za zamjenu', rekla je Alyse i dodala da su neki čak nudili sebe da joj budu muževi. No, Alyse će svog supruga, kojem je ideja s oglasom simpatična, ipak zadržati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene