Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna Somborka objavila je na internetskoj stranici oglas o prodaji svog supruga. Na prodaji je 33-godišnji muškarac. Trenutno za njega 'nude' 16.0000 dinara (oko 1.050 kuna), a aukcija traje još šest dana.


Cijena za supruga Somborke veoma brzo raste, a kolika će biti do kraja licitacije, tek će se vidjeti, piše Kurir.

Vezani članci Opel Corsa (Foto: Wikipedia) Dalmatinac stavio auto u oglasnik pa umalo izgubio živce: ''Kao da prodajem Ferrari!'' Oglas za ženidbu Na domu zdravlja osvanuo oglas za ženidbu: Traži medicinsku sestru ''zdrave loze'' koja rađa mušku djecu

'Prodajem supruga, '81. godište , očuvan, lijep, zgodan, nema mane i oštećenja. Volim ga najviše na svijetu, ali ga prodajem zbog financijske situacije', piše u opisu 'artikla'.

'Ljubavi, volim te najviše na svijetu, pa neka mi i ukinu nalog, ali eto neka zna cijeli svijet', napisala je žena u tekstu oglasa.

Milijunašica preko oglasa traži novog muža!

Dodaje da 'artikl' ne pije i ne puši, da popravlja kućne aparate, ali da nije vješt u cijepanju drva.

'Za gledanje filmova je savršen, elektroniku i sve živo što se popravlja zna popraviti. E sad za gladijatora je li, stvarno nemam pojma. Imate 7 dana radne garancije, pa ako vam se ne dopadnu ili ako nema te vještine, vratite ga', napisala je još o svom suprugu Somborka.

Prema njezinim riječima, njezin suprug zna za ovu šalu i nema ništa protiv.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook