Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan oglas

Zbog kredita u francima odlučili prodati kćer Franku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne vidjevši izlaza is svoje situacije, jedna mlada obitelj iz Viškova odlučila je 'prodati' vlastitu kćer.

'Prodajem veselu i dražesnu mlađu kćer, stara 22 mjeseca, koja se uistinu pravim imenom zove Franka (ironije li velike). Razlog prodaje: problemi sa stambenim kreditom u švicarskim francima koji mogu zaprijetiti deložacijom dvjema obiteljima, našoj obitelji i obitelji suprugovih roditelja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Analiza Mislava Bage Što za dužnike u 'švicarcima' znači presuda Vrhovnog suda? Slika nije dostupna Stambeni krediti Lalovac: Razmišlja se i o zabrani kreditiranja u drugim valutama

Budući da imamo dvije kćeri (starija je rođena 11/2007. godine, tadašnji tečaj CHF/kn = 4,40), supruga i ja odlučili smo barem jednoj kćeri omogućiti normalan život. Nadamo se da će Franka doći u dobre ruke te da će igrom slučaja i ona imati lijep život. Prednost dajemo kupcima iz Njemačke, skandinavskih zemalja, Australije, Kanade i državljanima ostalih pravno i ekonomski uređenih država koji ne žive niti planiraju živjeti u jadnoj, korumpiranoj i nepravednoj Hrvatskoj u kojoj jedino bankarski sustav ostvaruje profit i visoku dobit
cijena, poput kamatne stope, nije fiksna, te iznosi 164.380 CHF plus naknada za raniju otplatu kredita', napisali u internet oglasu.

Naravno, oglas nije pravi i na kraju ističu da su samo htjeli ukazati na goruće probleme velikog broja građana RH te da nema potrebe za intervencijom Pravobraniteljstva za djecu, socijalne skrbi ili policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene