Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sigurni samo da već znate da Japance krasi nevjerojatna radna disciplina, no vjerujte nam na riječ da unatoč tome što vam po tom pitanju ne donosimo novosti svejedno vrijedi vidjeti kako uspijavaju dotjerati čak 323 takozvana shinkansen vlaka koji svakodnevno napuštaju Tokio.


Shinkansen vlakovi dnevno prevezu gotovo 400.000 putnika, a između ostalog su čuveni i po tome što mogu dosegnuti brzine od preko 300 kilometara na sat.

Nude 5 tisuća kuna mjesečno ako doselite, čak i novac da nađete partnera

Vezani članci Sudar dvaju vlakova u Češkoj Stravična nesreća u Češkoj: U sudaru vlakova tri osobe poginule, deseci su ozlijeđeni. Otkriven i uzrok nesreće Cijepljenje u Japanu Uvelike zaostaju s cijepljenjem, bolnice su gotovo pune, a zbog delta-varijante je proglašeno novo izvanredno stanje

Naravno, točni su do te mjere da po njima možete namještati satove, pa je baš zato novinara Charlija Jamesa zaintrigiralo tko ih i kada stigne tako očistiti da izgledaju kao da se može jesti s poda u njima.

Odgovor ga je oduševio do te mjere da je rad tih ljudi opisao sedmominutnim čudom, pa pokrenite video i pogledajte sami nešto što se doista samo komplimentima dade opisati. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook