Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna ponuda

Nude 5 tisuća kuna mjesečno ako doselite, čak i novac da nađete partnera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko vas vuče želja da napustite Hrvatsku i odete u bijeli svijet, pa vam se još k tome sviđa ideja da živite u Japanu, vjerujemo da smo pronašli gotovo idealnu ponudu za vas.

Naime, lokalne su vlasti u prefekturi Kagoshima, u želju da povećaju populaciju i pokrenu novi životni ciklus na otocima Takeshima, Ioujima i Kuroshima, objavile na službenim stranicama što sve nude ukoliko spakirate kofere i doselite.

Pročitajte i ovo Potres u Japanu 2011. godine Na današnji dan ''To su stvari koje želim zaboraviti, ali ne mogu'': Godišnjica jednog od najsnažnijih potresa u povijesti Lansiranje rakete H3 Uspješno lansiranje VIDEO Pogledajte kako je Japan lansirao novu raketu nakon prošlogodišnjeg fijaska

Pazite koja sve prava možete ostvariti:

- dobit ćete jednokratno 5.800 kuna za putne troškove

- davat će vam tri godine novac za najamninu kuće; 5 tisuća kuna ukoliko ćete u kući živjeti sami, 5.800 ako ćete doseliti s partnerom + 1.100 kuna za svako dijete u obitelji

- tele na poklon koje možete zamijeniti za 30.000 kuna

- 5.800 kuna za prvo dijete, 11 tisuća kuna za drugo dijete, 17 tisuća kuna za treće dijete, 23 za četvrto...

- financijska pomoć za školovanje djeteta 

- financijska pomoća za pokretanje posla, a nudi se: poljodjelstvo, uzgoj govedine, šumarstvo i ribarstvo 

- dio plaćenih troškova za izlaske ukoliko ste samac i tražite srodnu dušu

Također vrijedi spomenuti i kako su vlasti maksimalno spustile cijene za najamninu kuća na otprilike 1000 kuna, te da morate ispunjavati dva uvjeta kako bi vam izašle u susret.

Prvi uvjet kaže da ne smijete biti stariji od 55 godina, a drugi da otoke ne smijete koristiti kao odmarališta i da se morate prihvatiti posla.

Zvuči dobro, zar ne? Zvuči sjajno ukoliko nemate problema s vulkanima, a upravo se provinciji Kyushu nalazi nalazi Aso (1.592 m), najaktivniji u Japanu.

Doduše, treba onda istaknuti i to, na Kyushu su do smrti živjeli Kamato Hongo i Yukichi Chuganji, donedavno najdugovječnije zabilježene osobe na svijetu. 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene