Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži krivca

Ovce popasle sedam vreća marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stado ovaca u britanskoj pokrajini Surrey popaslo je marihuanu vrijednu nekoliko tisuća britanskih funta, objavio je u subotu britanski list Telegraph.

Životinje su počele posrtati nakon što su prožvakale sedam vreća ove droge koju je nepoznati počinitelj odbacio u polje na kojem su bile na ispaši.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Policija neće podnositi prekršajne prijave protiv životinja zbog uživanje droge, prenosi britanski list, ali će se ozbiljno potruditi pronaći osobe koje su odbacile drogu, iako će to biti izazov, priznaje policija, jer su ovce pojele gotovo sav dokazni materijal.

Policija procjenjuje vrijednost droge na 4.000 britanskih funta (oko 40.000 kuna).

VIDEO Odlična ideja za zaradu na vuni! Ali...

Upraviteljica farme Nellie Budd kaže kako se ovce nisu nakon obroka baš izvalile na leđa sa sve četiri u zrak, ali su vjerojatno patile od navale osjećaja gladi koji prati uživanje marihuane.

Druge nuspojave nisu uočene kod životinja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene