Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Različite 'države'

Blizanca rodila u Engleskoj, blizanku u Škotskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna priča dolazi iz Velike Britanije gdje su rođeni blizanci, no jedan je rođen u Engleskoj, a drugi u Škotskoj.

Dylan i Hannah Fox zajedno će odrasti, zauvijek će ih vezati posebna veza, baš kao i zajednički rođendan. No, jedna stvar koju nemaju zajedničko jest - država rođenja. Uvjetno rečeno, jer su obje, naravno, u sklopu Velike Britanije.

Pročitajte i ovo Kristina MAJKA ZA DNEVNIK NOVE TV Liječnici čarobnjaci spasili živote malenih blizanaca: ''Doktorica je rekla da dođem što prije jer je stanje ozbiljno. Već sutradan smo bili u avionu...'' Obitelj Filipović - 1 Svaki 29. stanovnik U slavonskom gradu epidemija blizanaca poprimila ozbiljne razmjere, sad najavljuju pravi spektakl

Dok je Dylan Englez, njegova sestra blizanka je Škotkinja jer je rođena s druge strane granice kada je njihova majka Donna doživjela prijevremeni porod.

>> Amerikanka rodila blizance različitih godišta!

Donna je dobila trudove kod kuće u engleskom Northumberlandu za vrijeme finalne utakmice europskog prvenstva.

Tamo je rodila Dylana, no zbog riskantnog poroda, hitno je prevezena u bolnicu koja se nalazi s druge strane granice, u Škotskoj. Tamo je, sat i četrdeset minuta nakon svog brata, rođena malena Hanna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene