Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šala se ipak obistinila

Amerikanka rodila blizance različitih godišta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još je jedna mlada majka dočekala Novu godinu u rodilištu, međutim priča ne bi bila neobična da Amerikanka nije rodila blizance i to jedno dijete u ovoj i jedno u prošloj godini, piše CBS.

Stephanie Peterson završila je u rodilištu u petak navečer. Medicinske sestre šalile su se kako bi se moglo dogoditi da jedno dijete bude rođeno u 2011. godini, a drugo u 2012. godini. Iako to nisu očekivale, njihova se šala obistinila.

Pročitajte i ovo Kelsey Hatcher MEDICINSKI FENOMEN Žena s dvije maternice rodila dvaput u dva dana: Ovo se događa jednom u 50 milijuna slučajeva Slika nije dostupna Iznenađenje na autocesti Rodila blizance nasred autoceste, vodenjak probila noktima

Iz bolnice su javili da je mali Beckett rođen 31.prosinca 2011. godine u 18:40 sati, a njegova sestrica Freya šest sati kasnije, tj. 1. siječnja 2012. godine u 00:26 sati.

'Ovo je bio savršen dan za dobiti dijete jer su svi bili tako slavljenički raspoloženi', rekla je ponosna majka blizanaca. 'Kada se Freya rodila sestre su bacale konfete uokolo, tako da smo imali pravu zabavu kad se rodila'.

Iako će Freya i Beckett dijeliti mnogo stvari tijekom narednih godina, rođendan neće biti jedna od njih.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene