Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAZNAJTE KAKO

Nikad moćniji u krevetu

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >>
Apsolutno svaki muškarac ima potrebu impresionirati i ostaviti nezaboravan dojam u krevetu.

Aktualno Galerija PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/3 >> Međutim, današnji tempo života vrlo često ne dozvoljava da želje i potrebe svakog muškarca postanu i stvarnost.


A jedan od najgorih scenarija od koji muškarci strahuju je kada „ ne ide“.

No, zahvaljujući ALPHA STRONGU – preparatu nove generacije – od sada u spavaćoj sobi niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe.

ALPHA STRONG počinje djelovati unutar samo 15 minuta i moćno podiže čvrstoću i produljuje izdržljivost.

PR PR

ALPHA STRONG
je proizvod koji ne sadrži nikakve kemijske ili druge sporne tvari i ne mora se koristiti tjednima ili mjesecima kako bi počeo djelovati.

Tableta se uzima prema potrebi, a njen učinak traje u prosjeku od šest pa čak do 12 sati.

PR PR


Za razliku od ostalih preparata na tržištu, ALPHA STRONG je posebno osmišljen kako ne bi izazvao nikakve snažne i neugodne nuspojave poput ubrzanog rada srca ili snažnih glavobolja.


Pakiranje s dvije Alpha Strong tablete možete kupiti u svim boljim ljekarnama bez recepta, a svoju kutiju ALPHA STRONGA možete brzo i jednostavno, uz sve vrste plaćanja, naručiti i putem interneta na www.alphastrong.hr ili putem telefona na broj 091 4493 109.

 

Za svaku kupljenu kutiju Alpha Stronga u svim FARMACIA ljekarnama dobivate i popust od 50 posto na G-Sense, prvi preparat na hrvatskom tržištu posebno stvoren samo za žene. G-Sense iznimno djelotvorno povećava libido, pridonosi opuštanju i omogućava intenzivniji osjećaj zadovoljstva. Više o G-Sense preparatu možete saznati na www.g-sense.hr


Svaka internetska ili telefonska narudžba bit će isporučena brzo u roku tri radna dana u diskrentnom pakiranju bez oznaka, na području cijele Hrvatske.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene