Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

Meteorolog otkriva kakvo nas vrijeme čeka idućih dana: Ljubitelji zime ovaj put neće doći na svoje

U utorak I tijekom narednih dana vrijeme će biti, pokazuje vremenska prognoza, suho i stabilno. Od srijede do petka bit će i proljetne topline. Više u prognozi meteorologa Ivana Čačića.

U utorak ujutro prevladavat će sunčano vrijeme, mjestimice uz umjerenu naoblaku. Puhat će umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, na istoku zemlje i u Dalmaciji s jakim udarima. Vremenska prognoza pokazuje da će jutarnja temperatura u unutrašnjosti iznositi od -3 do dva, na Jadranu od dva do sedam Celzijevih stupnjeva.

Danju će u središnjoj Hrvatskoj prevladavati sunčano uz mjestimice umjerenu naoblaku. Puhat će umjeren sjeverozapadnjak, a poslijepodnevna temperatura iznosit će od sedam do 10 stupnjeva, rekao je meteorolog Dnevnika Nove TV Ivan Čačić.

U istočnim predjelima bit će djelomice sunčano, a malo oblačnije bit će poslijepodne. Puhat će umjeren i jak sjeverozapadnjak, a temperatura će i ondje većinom iznositi od sedam do 10 stupnjeva.

U gorskoj Hrvatskoj će biti djelomice, a na Jadranu pretežno sunčano. U gorju će vjetar uglavnom biti slab, a na Jadranu će puhati umjeren sjeverac koji će poslijepodne oslabjeti i okrenuti na sjeverozapadnjak. Dnevna temperatura u gorskom području iznosit će od sedam do devet, a na Jadranu od 10 do 13 stupnjeva.

U Dalmaciji će vrijeme u utorak biti pretežno sunčano. Puhat će umjeren i jak sjeverac te sjeverozapadnjak, a temperatura će većinom iznositi od osam do 13 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Zoran Ničeno, načelnik Uprave za granicu ZA DNEVNIK NOVE TV Načelnik uprave za granicu o smjernicama za ponašanje prema migrantima: "Mogu potvrditi autentičnost, ali..."

Pročitajte i ovo Dalibor Paus, predsjednik IDS-a U DNEVNIKU NOVE TV Predsjednik IDS-a nakon potresa u stranci: "Ovo nije početak kraja IDS-a, Miletić je otišao zbog unutarstranačkih, a ne javnih razloga"

U narednim danima će u unutrašnjosti vrijeme biti pretežno ili djelomice sunčano i iznadprosječno toplo, s dnevnim temperaturama od 13-15 stupnjeva. Osim toga, povremeno će puhati umjeren jugozapadnjak.

Na Jadranu će vrijeme tijekom narednih dana biti pretežno sunčano i razmjerno toplo, a u petak će uglavnom na sjevernom dijelu doći do umjerenog porasta naoblake. U srijedu će povremeno puhati umjeren sjeverozapadnjak, a u petak će zapuhati jugo.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene