Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Treba li vrh HNS-a otići zbog posljednje korupcijske afere?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prljavštine u hrvatskom nogometu polako izlaze na vidjelo. Svi su znali, ali nitko nije javno govorio.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ignorira novinarska pitanja Kako komentirate Šukerovo ponašanje za vrijeme krize u hrvatskom nogometu? Slika nije dostupna Tema dana Smatrate li da žene imaju ravnopravan položaj u društvu?

Na jučer hitno sazvanoj sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. Trajala je oko sat vremena, a glavna tema očekivano je bilo aktualno stanje u hrvatskom nogometu i očitovanje o uhićenju visokih HNS-ovih dužnosnika, Željka Širića i Stjepana Djedovića zbog primanja mita.

Kao što je bilo i za očekivati, nije potegnuto pitanje ostavke Vlatka Markovića i odgovornih ljudi HNS-a, a glavna odluka je da je Savez Širića razdužio dužnosti predsjednika Komisije nogometnih sudaca, a Stjepana Djedovića kao član komisije.

Naše kamere potrčale su jučer za Vlatkom Markovićem i upitale ga stoji li i dalje iza izjave da HNS nema nikakvu odgovornost u ovoj aferi, Marković je nakon nekoliko trenutaka razmišljanja prozborio.

'HNS je uvijek kriv koji im takvu reprezentaciju koja reprezentatira. Dok nas prezentira reprezentacija bit će sve u redu', ispalio je sasvim nelogičnu izjavu, a na pitanje kakve sada veze reprezentacija ima, odgovorio.

'Ima, ima, razmislite pa ćete vidjeti.'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene