Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vjera je privatna stvar'

Treba li predsjednik Vlade sudjelovati na misi za Domovinu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crkve je prozvala Vladu da se nije pojavila na misi za Domovinu povodom Dana državnosti, a premijer je odgovorio zašto nije bio na misi.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Najteža odluka Ustavnog suda Dnevnik Nove TV doznaje pozadinu donošenja krucijalne odluke o Milanoviću: "Lomila su se koplja zbog jedne stvari" Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali

Na misi za Domovinu povodom Dana državnosti koju je u crkvi Sv. Marka služio kardinal Josip Bozanić, nije bilo premijera Zorana Milanovića. On je danas odgovorio zašto na misu nije došao.

>> Milanović: Mise su za vjernike, a ja nisam vjernik

Osobno sam odlazio na mise i odlazit ću dok sam premijer na katolički i pravoslavni Božić jer to smatram civiliziranim i pristojnim. U drugim situacijama vjera je privatna stvar. Mise su za vjernike, a ja nisam vjernik. O svemu sam informirao ljude na Kaptolu. Ako bih otišao, otišao bih iz poštovanja prema kardinalu', kazao je Milanović.

Što Vi mislite, treba li predsjednik Vlade sudjelovati na misi za Domovinu?
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene