Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite o ukidanju zaključivanja ocjena na polugodištu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od prvih poteza novog ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića, biti će ukidanje zaključnih ocjena na polugodištu u osnovnim i srednjim školama.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Hrana u vrtiću Vladimira Nazora Roditelji u šoku FOTO Što se događa u zagrebačkom vrtiću? Hrana je sirova i nejestiva, objekt se raspada, ravnateljice se svi boje: "Prostači po hodnicima, djeca se pred njom popišaju od straha" Ilustracija nacionalni ispiti Zabrinjavajuće! Naša djeca bolje znaju engleski nego hrvatski, najviše ih je palo ovaj predmet

Zamjenica ministra znanosti, obrazovanja i sporta Marija Lugarić najavila je kako se do ljeta planira učiniti niz promjena u administraciji koje otežavaju rad, a koje nije problem ukloniti.

'Osim što generira testomaniju i stres, polugodište i zaključivanje ocjena nepotrebno su opterećenje za nastavnike. Ukidanje nepotrebnog, ali već tradicionalnog administracijskog posla trebalo bi se dogoditi ubrzo', najavila je zamjenica ministra Marija Lugarić.

'Kroz kontakte s učiteljima i nastavnicima dobili smo razne prijedloge, a jedan od njih je i ukidanje zaključivanja ocjena na polugodištu. Skloni smo toj ideji i to je nešto o čemu ćemo vrlo brzo donijeti odluku, već u sljedećih nekoliko mjeseci'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene