Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite koju je srednju školu najpametnije upisati?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počeo je prvi krug ljetnog roka upisa u srednje škole.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna za više bodova Ministarstvo objavilo nova pravila: Pogledajte što se mijenja za upis u srednju školu Slika nije dostupna Mijenjaju se pravila Biti "superodlikaš" više nije privilegija: Uvode se značajne promjene za upis u srednje škole

Po odluci Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta (MZOS) u školskoj godini 2012./2013. u 2.223 razredna odjela moći će se upisati 55.790 učenika. Učenici koji se ne uspiju upisati u prvome krugu ljetnoga roka, moći će se prijaviti za preostala mjesta u srednjim školama u drugome krugu, koji počinje u ponedjeljak, 9. srpnja.

Prijave za upis u jesenskom roku primat će se u ponedjeljak, 20. kolovoza, ljestvice poretka bit će objavljene 21. kolovoza, a upisi učenika obavljat će se 22. i 23. kolovoza. U prvim razredima srednjih škola mjesta ima za 55.790 učenika u 2.223 razredna odjela, a od toga je 53.474 mjesta u javnim školama u 2.101 razrednom odjelu.

Srednja škola važan je odabir za svakog školarca. Neki će nakon nje nastaviti školovanje, a drugi se pak zaposliti. U vrijeme recesije i teškog pronalaska posla važno je dobro razmisliti kojim smjerom krenuti. Što mislite, koju je srednju školu danas najbolje upisati?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene