Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što je razlog praznih tribina na Maksimiru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nogometnu utakmicu Lige prvaka između NK Dinama i Porta na stadionu u Maksimiru pratio je izrazito malen broj gledatelja. Svi se pitaju zbog čega.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hoće li Dinamo ove godine osvojiti ijedan bod u Ligi prvaka? Slika nije dostupna Modri u Ligi prvaka Ima li Dinamo šanse za europsko proljeće?

Europsku utakmicu Dinama pratilo je točno 4683 gledatelja. Sportski direktor Dinama Zoran Mamić bio je razočaran posjetom. Zdravko Mamić, s druge strane, izrazio je zadovoljstvo atmosferom na stadionu (ili možda nedostatkom iste).

>> Radimir Čačić vas savjetuje: Prestanite pušiti pa ćete moći na Ligu prvaka!

(Ne)posjećenost europske utakmice Dinama prokomentirao je i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, koji je susret odgledao s maksimirskih tribina i poručio: 'Neka malo ljudi prestanu pušiti, pa će imati za ulaznice'.

No, komentari dužnosnika i klupskih čelnika na stranu. Što vi mislite, da je pravi razlog slabe posjećenosti jučerašnje utakmice?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene